Simularea seminarului de neuroanatomie (online)

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală (SideMED), sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și sub coordonarea prof. univ. dr. Klara Brînzaniuc și șef de lucrări dr. Adrian Ivănescu, organizează sâmbătă, 10 octombrie 2020, începând cu ora 11.00, a doua ediție a simulării seminarului de neuroanatomie.

Simularea va avea loc online și se adresează studenților UMFST de anul II care urmează să susțină seminarul SNC. Participarea este gratuită.

„Acest eveniment are drept scop evaluarea studenților care urmează să susțină seminarul SNC și oferă acestora ocazia de a exersa materia pentru examenul ce urmează pe preparate, aprofundând noțiunile de anatomie a sistemului nervos.

Simularea se va desfășura în sistem online, studenții având la dispoziție fotografii cu preparate pe care vor fi evidențiate diferite formațiuni de identificat, similar seminarului propriu-zis. Înscrierea este luată în calcul doar în cazul utilizării adresei de e-mail instuționale UMFST. Suplimentar, pentru a participa este necesară deținerea unui cont Google”, au transmis organizatorii evenimentului.

Înscrierile se fac aici: https://SideMED.ro/event/simulare-felii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram