Specialiști de renume din țară și din străinătate, la Cursul Internațional de Chirurgie Artroscopică

batagaUniversitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Tîrgu Mureș găzduieşte, în perioada 23-26 mai 2018, cel de-al patrulea Curs Internațional de Chirurgie Artroscopică, sub patronajul ESSKA – European Society of Sports Traumatology, Knee and Arthroscopy, în noul centru acreditat ESSKA Teaching Tîrgu Mureș. Specialiști de renume din țară și din străinătate din domeniul ortopediei se vor afla la Tîrgu Mureș pentru a susține prezentări, workshop-uri și demonstrații live.

Potrivit co-președintelui Comitetului de organizare, prof. univ. dr. Tiberiu Băţagă, o comisie ESSKA va fi prezentă la Tîrgu Mureș pentru a evalua manifestarea științifică din acest an, cu scopul de a introduce Cursul Internațional de Chirurgie Artroscopică în programul ESSKA internaţional de pregătire.

Pe lângă lectorii din țară și din străinătate, personalități recunsocute la nivel mondial în domeniul chirurgiei artroscopice, la Curs vor participa medici rezidenți, medici specialiști și medici primari ortopezi. Manifestarea este creditată, în premieră, cu credite europene.

Ceremonia de deschidere a manifestării științifice va avea loc miercuri, 23 mai 2018, la ora 09.00. Programul Cursului poate fi consultat aici. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram