„Știință, simplu” – atelier de comunicare științifică pentru studenți

Asociația Biomentorhub organizează sâmbătă, 27 februarie 2021, începând cu ora 16.00, atelierul online cu tema: „Știință, simplu”, la care sunt invitați să participe și studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Atelierul „Știință, simplu” va fi unul practic, axat pe deprinderea unor metode de adaptare și explicare a conținutului științific pe înțelesul ne-specialiștilor. Workshop-ul va îmbina teoria și practica și se adresează celor care își doresc să învețe cum să transmită idei și concepte complexe într-o modalitate care să stârnească atenția și interesul celor care îi citesc.

Atelierul va fi susținut de Mădălina Cocea, comunicator de știință cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Scrie articole de popularizare a rezultatelor științifice, ghidează cercetătorii în relația cu mass-media, gândește și implementează strategii de comunicare pentru instituții și companii din domeniul științei și tehnologiei, precum și strategii de diseminare și impact în proiecte de cercetare. Scrie despre meseria ei pe www.comunicarestiintifica.ro.

Evenimentul va avea loc pe platfoma Zoom. Vă rugăm să accesați linkul din detaliile evenimentului (https://www.facebook.com/events/469673630734168/?active_tab=discussion) și să vă alăturați acestui workshop cel târziu cu 5 minute înainte de începere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram