Studentă la Medicină, câștigătoarea unui concurs internațional de muzică

IMG_0874Diana Andreea Vascul, studentă în anul trei la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, a câștigat trofeul Festivalului Internațional Concurs de Muzică Pop pentru Tineri și Studenți „Voices”, ediția a VII-a, care s-a desfășurat în perioada 2-5 iulie 2019, la Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților Casei de Cultură a Studenților din Târgu Mureș, pe scenă au urcat 11 concurenți din 5 centre universitare și din Bulgaria, foarte bine pregătiți în arta interpretării vocale.

Juriul concursului l-a avut ca preşedinte pe Viorel Gavrilă din București, compozitor şi dirijor, fondatorul școlii de canto VIVOX, preşedintele juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 şi vicepreşedintele UCMR- ADA, Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor. Membrii juriului au fost: prof. univ. dr. Paul Baidan, Vali Ilieș, consilier artistic la Centrul Cultural “Dragan Muntean” Deva, Tudor Marciu, producător muzical, și Vasile Repede, profesor de muzică.

 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram