Studenți de la Automatică și Informatică Aplicată, în vizită de studiu la o cunoscută companie din domeniul IT

1_Vizita_AROBS_19-04Studenți ai Facultății de Inginerie, programul de studii Automatică și Informatică Aplicată, însotiți de șef de lucrări dr. ing. Adrian Duka și șef de lucrări dr. ing. Stelian Oltean, s-au aflat vineri, 19 aprilie 2019, în vizită de studiu la compania AROBS Transilvania Software, sucursala Mureș.

Vizita a avut loc în contextul parteneriatului dintre UMFST Târgu Mureș și această companie specializată în furnizarea de soluții IT, unde mai mult de jumătate din angajați sunt absolvenți ai Universității noastre.

În cadrul vizitei au fost prezentate aspecte practice concrete ale proiectelor derulate de companie, studenții având ocazia să beneficieze de know-how-ul experților AROBS în descrierea etapelor de conceptualizare, dezvoltare și testare a produsului. De asemenea, au fost abordate teme precum: stagiile de practică și a temelor pentru lucrările de licență a căror parte practică să fie dezvoltată în cadrul companiei AROBS, în prezent existând deja două lucrări în derulare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram