Studenții la Inginerie, vizită de lucru la Hirschmann Automotive

1Departamentul de Inginerie Industrială și Management al Facultății de Inginerie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș și Hirschmann Automotive au organizat, zilele trecute, o vizită la sediul fabricii din Parcul Industrial.

„Prin intermediul acestei întâlniri ne-am dorit să aducem studenții mai aproape de industria auto și să realizăm o introducere în sistemul de management al companiei. S-au discutat aspecte referitoare la instrumentele utilizate în automotive și s-au evidențiat oportunitățile de a efectua stagii de practică sau lucrări de licență. Pe lângă informațiile tehnice s-a realizat și un workshop cu ceea ce înseamnă management, orientare către obiective, eficiență și, foarte important, satisfacerea cerințelor clientului. Subiectele abordate au fost unele interesante, fiind punctate inclusiv aspecte ce de motivație și dezvoltare personală”, a transmis șef lucrări dr. ing. Mihaela Bucur.

Studenții trebuie să știe că următoarele evenimente vor avea loc în data de 11 decembrie 2018 și în data de 17 decembrie 2018, la UMFST Târgu Mureș. Temele care vor fi abordate se referă la procesul de îmbunătățire continuă și impactul managementului calității în industria auto. Vor fi invitați să le vorbească studenților Sebastian Candea, director operațional, și Ciprian Lupeiu, manager de calitate.

„Hirschmann România, companie producătoare de componente auto cu sediul central în Austria și două puncte de lucru la Târgu Mureș, dorește să colaboreze cu UMFST Târgu Mureș în vederea dezvoltării de noi competențe pentru noile generații de ingineri și tehnicieni”, a arătat șef lucrări dr. ing. Mihaela Bucur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram