Studenții UMF Tîrgu Mureș, încurajați să participe la Forumul European Alpbach

Banner_Forum_allgemeinO nouă ediție a Forumului European Alpbach va avea loc în perioada 15 – 31 august 2018, la Alpbach, o localitate din Alpii austrieci. Având tema „Diversity and Resilience”, conferința își propune, în 2018, să examineze legătura dintre diversitate și reziliență, în contextul unei transformări sociale rapide, în care diversitatea este recunoscută și încurajată, însă poate conduce și la tensiuni în perioade de criză.

În vederea încurajării participării tinerilor cu vârste până în 30 de ani, Forumul European Alpbach pune la dispoziție locuri cu burse ce acoperă taxele de participare la întregul program, precum și posibilitatea de a beneficia de fonduri suplimentare pentru finanțarea cazării și meselor. Termenul limită pentru transmiterea aplicațiilor pentru burse este 30 martie 2018.

Anual, 700 de tineri din aproximativ 80 de țări participă la această conferință interdisciplinară pe teme ce privesc știința, politica, mediul de afaceri și cultura. Creat în anul 1945, Forumul European Alpbach propune discuții cu privire la probleme socio-politice relevante pentru societatea contemporană.

Informații suplimentare sunt disponibile la adresa: https://www.alpbach.org/en/scholarships/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram