Studenții UMF Tîrgu Mureș pot efectua practica de vară la o universitate din China

erasmusDepartamentul Relații Internaționale din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș anunță scoaterea la concurs a patru locuri pentru efectuarea practicii de vară la Universitatea de Medicină din Shantou, China, consecutiv unui acord bilateral de cooperare între UMF Tîrgu Mureș și Universitatea de Medicină din Shantou. Practica se va efectua în luna septembrie 2018.

Criterii de eligibilitate: studenţi români/străini înmatriculaţi la UMF Tîrgu Mureş, Facultatea de Medicină, specializarea Medicină (anii III, IV, V de studiu); studenți care au toate examenele promovate în anii de studiu încheiați; cunoașterea limbii engleze la nivel B2 – aprecierea se va face consecutiv unui interviu care se va nota cu admis/respins.

Conform acordului, accesul în spitale și cazarea vor fi asigurate de către universitatea gazdă. Cheltuielile de transport şi subzistenţă vor fi suportate de către studenţi. De asemenea, studenţii au obligaţia de a încheia asigurările necesare pentru desfăşurarea mobilităţii (asigurare de sănătate şi de răspundere civilă față de terţi).

Dosarele de aplicație se depun în perioada 10 aprilie – 10 mai.
Informații suplimentare despre ce trebuie să conțină dosarele, precum și criteriile de clasificare a candidaților se regăsesc aici.
De asemenea, detalii se pot obține la adresa de e-mail: rel_int@umftgm.ro sau la numărul de telefon: 0265-215.551 interior 235.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram