Studenții UMFST continuă seria vizitelor la parteneri din mediul economic

Vizitele de studiu efectuate de studenții universității în cadrul companiilor reprezintă o oportunitate de a cunoaște îndeaproape mediul economic, tehnologiile de producție/ fabricație utilizate în cadrul proceselor, dar nu în ultimul rând, așteptările pe care le are un viitor angajator în ceea ce privește pregătirea, abilitățile și competențele pe care trebuie să le dobândească studenții în perioada de formare.

În acest modul, studenții specializării Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor din cadrul Facultății de Economie și Drept au efectuat vizite la companii cu activități relevante în domeniile studiate, cum ar fi Petry – carne şi mezeluri, True Travel și Argento Group, o experiență ce vine să completeze cunoștințele teoretice dobândite în cadrul disciplinelor Tehnica Operațiunilor în Turism (an 2) și Fundamentarea Științei Mărfurilor.

Ieri, 27 martie, a avut loc vizita studenților de la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației, specializarea Tehnologia Construcțiilor de Mașini, la fabrica de tractoare agricole și forestiere IRUM din Reghin.

Studenții au avut astfel ocazia să observe etapele procesului de fabricație a unui utilaj agricol, de la materie primă la produs finit.

La finalul vizitei a avut loc un concurs, în urma căruia, cea mai bună echipă a fost recompensată cu premii din partea companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram