Tabăra International Volleyball CAMP, la ediția a doua

A doua ediție a taberei internaționale de volei International Volleyball CAMP va avea loc în perioada 23 – 30 iulie 2023. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș și Centrul Universitar de Excelență în Volei, sub tutela UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.

Tabăra de antrenamente va avea loc în baza sportivă a Universității și este concepută pentru sportive cu vârsta cuprinsă între 14 și 21 de ani care doresc să își perfecționeze abilitățile, tehnicile și cunoștințele de volei; antrenori de volei care vor lua parte la abordări tehnice, tactice și mentale; preparatori fizici care vor lua parte la sesiuni de coordonare ale activităților de pregătire a jucătoarelor din tabără, urmărind planul și programele de pregătire fizică în vederea creșterii potențialului fiziologic al sportivilor și dezvoltării calităților motrice la cel mai înalt nivel; voluntari care își vor îmbogăți experiența în ceea ce privește desfășurarea unui astfel de eveniment sportiv.

„Antrenează-te alături de unii dintre cei mai buni formatori de volei și preparatori fizici din lume care se vor reuni pentru a-ți oferi cea mai tare experiență în vederea eficientizării antrenamentului sportiv de volei la nivelul tehnicii și tacticii prin seminarii și ateliere de teorie și exemplificare practică”, transmit organizatorii taberei International Volleyball CAMP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram