Tinerii cercetători ai UMFST, invitați la evenimentul RoHealth și FreshBlood pentru a-și susține ideile inovative

Foto eveniment tineri cercetatoriDepartamentul Proiecte Europene și de Cercetare al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează luni, 9 decembrie 2019, în cadrul Zilelor UMFST, evenimentul RoHealth și FreshBlood.

RoHealth – Clusterul pentru sănătate și bioeconomie generează și susține inițiative și activități legate de sănătate, îmbunătățirea sănătății și bioeconomie. Clusterul dezvoltă la nivel național competitivitatea și inovația, promovează și încurajează cooperarea între companii, organizații, universități și entități publice având ca rezultat creșterea competitivității economice în domeniile sănătate și bioeconomie.

FreshBlood este un proiect axat pe îmbunătățirea asistenței medicale prin intermediul tehnologiei, un program care îi sprijină pe cei care vin spre noi cu idei în acest domeniu, oferind feedback, suport, mentorat și expunere.

Prezentarea va fi urmată de o sesiune Start-up Contest, în care tinerii cercetători sunt invitați să își susțina ideile inovative.

Echipele de cercetători care doresc să participle la Start-up Contest sunt rugate să se înscrie la adresa de e-mail: proiecte@umfst.ro.

Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul mic al Facultății de Farmacie, începând cu ora 14.00, după următorul program:

  • Prezentare RoHealth: interval orar 14.00-14.30
  • Prezentare FreshBlood: interval orar 14.30-15.00
  • Start-up Contest: interval orar 15.00-17.00

Persoană de contact: Nicoleta Suciu, Departamentul de Proiecte Europene și de Cercetare, telefon: 0265-215.551, interior 265.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram