Ultima zi de înscrieri la simularea online a examenului de admitere la UMFST!

Astăzi, 12 mai 2020, este ultima zi de înscrieri la simularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, care va avea loc în data de 17 mai 2020 și se va desfășura prin intermediul platformei online: http://simulareadmitere.lstgm.ro/.

Simularea este organizată de Liga Studenților din Târgu Mureș, în colaborare cu UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, cu scopul de a-i ajuta pe elevi să-și evalueze cunoștințele dobândite pentru examenul de admitere.

Timpul alocat pentru completarea grilei de întrebări este de două ore și jumătate pentru specializările mari (Medicină Generală, Medicină Dentară și Farmacie) și 40 de minute pentru specializările mici (Asistență medicală generală, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Nutriție și dietetică și Cosmetică medicală).

Regulamentul simulării online, tutorialul video pentru înregistrare, precum și informațiile cu privire la supravegherea video-audio a candidaților se regăsesc aici: https://simulare.lstgm.ro/?p=1322.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram