UMFST, o nouă performanță de excepție în domeniul mobilităţilor academice

Directorul Departamentului de Relații Internaționale din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. univ. dr. Angela Borda, va fi prezentă duminică, 7 iunie 2020, începând cu ora 11.00, la emisiunea Academica de la UMFSTv Live, unde va vorbi pe larg despre unul dintre obiectivele strategice ale Universității – internaționalizarea.

În cadrul programului Erasmus+, Universitatea noastră a reușit să obțină o finanțare de peste 3,2 milioane de euro, fapt care o situează pe locul 2  raportat la toate universitățile din țară și pe locul 1 raportat la finanțarea mobilităților de practică pentru studenți.

Totodată, în cadrul emisiunii, prof. univ. dr. Angela Borda va prezenta programul Erasmus+, cum a început, cum s-a dezvoltat pe parcursul anilor și câte acorduri de cooperare internațională are în prezent Universitatea noastră.

Nu în ultimul rând, vom afla ce alte programe internaționale se derulează în prezent la UMFST Târgu Mureș și ce obiective are Departamentul de Relații Internaționale.

Vă invităm, așadar, să urmăriți o ediție specială Academica!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram