UMFST și Liga Studenților demarează campania umanitară „Împreună pentru Ucraina”

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Liga Studenților din Târgu Mureș demarează campania umanitară „Împreună pentru Ucraina”, pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina.

Astfel, începând de marți, 1 martie 2022, la UMFST vor fi funcționale două centre de donații, unul situat în incinta Facultății de Farmacie (str. Gheorghe Marinescu, nr. 38), cu programul 8.00 – 20.00, și unul amplasat la sediul Ligii Studenților din Târgu Mureș (Căminul nr.2, str. Nicolae Grigorescu, 15), unde se poate dona zilnic, în intervalul orar 12.00 – 20.00.

Comunitatea academică și târgumureșenii pot dona alimente neperisabile, produse igienico-sanitare, medicamente, pături, saci de dormit, baterii externe. Totodată, se pot face și donații în bani în contul Ligii Studenților din Târgu Mureș: RO18BTRL02701205P4937700 (detalii: donație Ucraina).

La sfârșitul săptămânii trecute, studenții UMFST s-au mobilizat și au organizat o acțiune de sprijin pentru refugiații ucraineni. Aceștia au reușit să strângă alimente, produse de igienă, medicamente și îmbrăcăminte, pe care le-au transportat la Vama Sighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram