Un nou număr al revistei studenților asociației ESTIEM ai Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, „Vocea Estiem” Nr. 10

Reprezentanții organizației ESTIEM Mureș, (European Students of Industrial Engineering and Management) anunță apariția unui nou număr al revistei „Vocea ESTIEM”. Responsabilii acestui număr al revistei sunt Corina Chiș (Inginerie Economică Industrială IV) și Rebeica Oltean (Automatică și Informatică Aplicată IV).

În acest număr al revistei, membrii echipei editoriale, coordonați de șef lucrări dr. ing. Mihaela Bucur, vă prezintă primele ediții Case Study organizate alături de companiile Azomureș și Hirschmann Automotive TM, feedback-urile echipelor câștigătoare, evenimente din tradiția facultății, evenimente internaționale organizate și cele la care au participat studenții Grupului local ESTIEM Târgu Mureș.

Competițiile Case Study au reprezentat un bun prilej pentru studenții participanți de a identifica soluții la problemele reale din industrie, propuse de către companii.

Interviurile realizate cu cadre didactice din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației oferă cititorilor perspectiva formării pentru profesia de inginer prin asigurarea unui proces didactic și de cercetare la cele mai înalte standarde, prin colaborarea cu mari companii din domeniul industrial pentru ilustrarea în scop didactic a conceptelor Industry 4.0 și utilizarea de echipamente și tehnologii moderne specifice domeniului industrial în noile laboratoare din cadrul facultății.

Despre principalele beneficii pe care le oferă studenților stagiile de practică realizate în cadrul companiei Hirschmann Automotive și cum este un internship la Azomureș aflați de asemenea, în acest număr al revistei!

Felicitări ESTIEM-erilor din UMFST!

Varianta online a revistei “Vocea Estiem” Nr. 10, poate fi accesată aici: https://issuu.com/estiem.targumures/docs/vocea_estiem_10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram