VIDEO: Cercetări transdisciplinare în fiziokinetoterapie, activități fizice și nutriție sportivă

 

 

blog

Disciplina Științele Motricității a Facultății de Medicină din cadrul UMF Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Asociația Română de Nutriție și Dietetică, desfășoară, astăzi, 3 noiembrie, și mâine, 4 noiembrie, ediția cu numărul trei a Conferinței cu participare internațională „Cercetări transdisciplinare în fiziokinetoterapie, activități fizice și nutriție sportivă”.

Deschiderea festivă a manifestării a avut loc vineri, 3 noiembrie, în prezența: prof. dr. Camil Vari, prorectorul UMF Tîrgu Mureș, prof. dr. Klara Brînzaniuc, șeful Disciplinei Anatomie din cadrul UMF Tîrgu Mureș, managerul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Tîrgu Mureș, prof. Gunay Mehmet și prof. Zorba Erdal, de la Gazi University din Ankara, Turcia, prof. dr. Nicolae Neagu, șeful Disciplinei Științele Motricității din cadrul UMF Tîrgu Mureș, prof. dr. Dana Bădău, de la Disciplina Științele Motricității, prof. dr. Monica Tarcea, șeful Disciplinei Nutriție Comunitară din cadrul UMF Tîrgu Mureș, precum și în prezența invitaților din străinătate, a cadrelor didactice, cercetătorilor și studenților.

Peste 30 de cadre didactice și cercetători de la Gazi University din Ankara participă se află la Tîrgu Mureș. De asemenea, comitetul științific al manifestării este format din 84 de cadre didactice universitare și cercetători de prestigiu ai domeniilor vizate, din nu mai puțin de zece țări, pe lângă cei din România, astfel: Africa de Sud, Bulgaria, Croația, Italia, Republica Moldova, Serbia, Statele Unite ale Americii, Taiwan, Turcia și Ucraina. La manifestare participă și profesioniști și specialiști ai domeniilor abordate: fiziokinetoterapie, educație fizică și sport, respectiv, nutriție sportivă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram