Viitorii ingineri de la UMFST G.E. Palade Tg. Mureș continuă seria vizitelor de studiu la partenerii din mediul economic

În această săptămână, studenții Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației au vizitat fabricile Continental Automotive Sibiu și Argento – Grup Simex din Târgu Mureș.

În cadrul celor două vizite, studenților le-au fost prezentate tehnologiile de ultimă generație folosite în activitățile de producție, precum și procesele de producție în sine.

Un impact deosebit asupra studenților l-a avut vizita în Departamentul de Cercetare – Dezvoltare din cadrul Continental Automotive Sibiu, unde le-a fost prezentat traseul componentelor fabricate, de la idee, proiect, prototip până la intrarea în producție.

Întrucât suntem în semestrul 2 al anului universitar, iar practica de vară se apropie, companiile și-au prezentat ofertele pentru stagiile de practică și internship pe care studenții noștri le pot accesa.

Am apreciat în mod deosebit faptul că au participat în număr mare studenți de la toate specializările Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației.

Compartimentul Relații cu Piața Muncii, organizatorul acestor vizite, mulțumește în primul rând studenților pentru participare, dar și tuturor celor care contribuie la organizarea lor.

Proiectul continuă, motiv pentru care vă invităm la evenimentele și vizitele noastre viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram