Workshop dedicat microchirurgiei

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, cu susținerea Zeiss, organizează sâmbătă, 17 aprilie 2021, începând cu ora 10.00, cea de-a treia ediție a workshop-ului Introduction to Microsurgery.

Evenimentul se adresează studenților interesați să intre în contact cu microchirurgia, să se familiarizeze cu utilizarea microscoapelor și să deprindă aptitudini în acest domeniu chirurgical, dezvoltându-și astfel dexteritatea.

„Prezentările teoretice vor avea rolul de a fundamenta noțiuni de bază legate de microchirurgie, urmând apoi partea practică la care participanții vor executa manevrele corespunzătoare, beneficiind de ajutorul medicilor și al trainerilor. Evenimentul este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxată și eficientă”, au transmis organizatorii evenimentului.

Detalii organizatorice, tematica evenimentului și informații despre înscriere se pot obține accesând: https://sidemed.ro/event/micro3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram