Workshop despre tulburările respiratorii în timpul somnului

umf tirgu muresDisciplina Pneumologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, Societatea Română de Pneumologie și Colegiul Județean al Medicilor Mureș organizează, în perioada 25 – 26 mai 2018, la Casa Universitarilor, workshop-ul „Tulburările respiratorii în timpul somnului”.

Coordonat de către prof. dr. Gabriela Jimborean, prof. dr. Florin Mihălțan, șef de lucrări dr. Horațiu Moldovan și șef de lucrări dr. Edith Simona Ianoși, workshop-ul cuprinde prezentări referitoare la somnul fiziologic și deprivarea de somn, factorii de risc pentru apneea în somn, rolul medicului de familie și al medicului de medicina muncii în managementul pacientului cu patologie de somn, apneea obstructivă în somn, complicațiile sindroamelor de apnee în somn, poligrafia în timpul somnului, polisomnografie, medicația în tulburările respiratorii în timpul somnului etc.

Potrivit organizatorilor, participarea la workshop este gratuită, iar înscrierea în vederea eliberării diplomelor de participare se va face înaintea începerii workshop-ului. Manifestarea este creditată cu 8 puncte. Pentru informații suplimentare și înscrieri, participanții sunt rugați să sune la numărul de telefon: 0265-215.133 interior 236.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram