Workshop pe tema roboților industriali, la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației

Studenții de la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au participat joi, 5 martie 2020, la un workshop cu tema: „Programarea roboților industriali. Aspecte practice – tehnică și tehnologie”, susținut de către reprezentanții companiilor AD TECH Baia Mare și KUKA Sibiu în cadrul programului „Company hour”.

Cu acest prilej, studenții au avut ocazia să vadă concret ce înseamnă programarea roboților industriali și proiectarea liniilor robotizate de asamblare în industria automotive.

„Diversitatea industriilor în care sunt folosiți roboți și varietatea activităților care pot fi îndeplinite de aceștia este o realitate care impune o familiarizare a studenților, viitori programatori de roboți sau constructori/dezvoltatori de roboți cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Robotul educațional KUKA i-a fascinat pe studenți, care au avut ocazia să îl manevreze și să ruleze mici programe”, au precizat organizatorii evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram