Workshop pentru studenți. Avantajele alegerii unei cariere de programator backend

Studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș sunt invitați să participe mâine, 20 ianuarie 2022, începând cu ora 14.00, în sala A204 (str. Nicolae Iorga, nr. 1), la un workshop cu tema: Avantajele alegerii unei cariere de programator backend.

Evenimentul, organizat în cadrul programului Company Hour, va fi susținut de specialiști ai companiei de software Lateral din Târgu Mureș: https://u2b.umfst.ro/event/company-hour-lateral/.

Universitatea are în vedere dezvoltarea parteneriatelor cu organizațiile din mediul economic, printre obiectivele asumate regăsindu-se creșterea gradului de corelare a pregătirii studenților cu competențele cerute pe piața muncii, în principal prin acordarea posibilității companiilor de a participa activ la procesul didactic prin acordarea de echipamente pentru studiu, propunerea de cursuri care să fie cuprinse în curricula universitară, propunerea de teme pentru lucări de licență sau disertație în regim de co-tutelă, universitate – companie,  dar și prin creșterea prezenței companiilor în universitate prin evenimente organizate cu și pentru studenți. Tocmai în reazlizarea acestui ultim punct a fost creat programul Company Hour, care se bucură de mare succes în rândul studenților și al companiilor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram