Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la UMFST Târgu Mureș

Foto Bike Days (1)Vă invităm sâmbătă, 1 iunie 2019, la activitățile prilejuite de ediția a doua a concursului național de mountainbike UMFST Bike Days.

Astfel, Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită la Universitatea noastră prin concursul de biciclete pentru copii și concursul Family. De asemenea, invităm toți copiii care ne trec pragul să participe la ateliere creative și interactive, expoziții și demonstrații. Nu vor lipsi surprizele,  voia bună și premiile!

Regăsiți atașat programul zilei de 1 iunie. Pentru mai multe detalii și actualizări, accesați site-ul: https://bikedays.umfst.ro/ sau rețelele sociale: https://www.facebook.com/TheBikeDays/, https://www.instagram.com/umfstbike/.

program 1 iunie UMFST Bike Days

Precizări importante:

NU SE VOR REALIZA ÎNSCRIERI LA FAȚA LOCULUI! ACCESAȚI: https://bikedays.umfst.ro/inscriere/

TERMEN LIMITĂ: 29 MAI 2019.

Nu se percepe taxă de participare pentru concursul de biciclete pentru copii. Taxa de participare pentru traseul Family este 50 lei (adult+minor) și se achită la înscrierea online.

Concursul beneficiază de cronometraj în sistem CIP și rezultate live.

La activitățile ce vor însoți competițiile de ciclism pot participa toți copilașii care ne trec pragul!

Bufetul din incinta campusului Universității va avea program de funcționare pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului.

Nu este permisă participarea în concurs cu biciclete fără pedale, electrice sau cu roți ajutătoare. Casca de protecție și acordul parental sunt obligatorii!

Echipa UMFST Bike Days

harta campus 1 iunie UMFST Bike Days

afis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram