100 de ani de învățământ. Perspectivele educației în următorii 100 de ani în România

Conferinta pe tema educatieiAsociația Transilvană pentru Cultură din Târgu Mureș, în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, organizează miercuri, 24 octombrie 2018, ora 10.30, în Aula Facultății de Economie și Drept, Conferința cu tema „100 de ani de învățământ. Perspectivele educației în următorii 100 de ani în România”.

Acest eveniment este inclus pe agenda manifestărilor ocazionate de sărbătorirea Centenarului României Mari, sub genericul „100 de ani în 10 zile”, care se desfășoară în perioada 18 – 28 octombrie 2018.

La acest eveniment vor participa profesori universitari, cercetători de la universități de prestigiu din România, precum și alte personalități marcante în domeniu, care vor prezenta lucrări de specialitate. De asemenea, la conferință sunt invitați să participe studenți, masteranzi și doctoranzi interesați de tematica abordată. Finanțarea întregului eveniment se va face de către Asociația Transilvană pentru Cultură, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale prin proiectul nr. 5845/05.10.2018.

100 de ani de invatamant

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram