Lectori de renume din țară și din străinătate, la Conferința Societății Studențești de Chirurgie din Târgu Mureș

Conferinta SSCRFiliala Târgu Mureș a Societății Studențești de Chirurgie din România (SSCR), sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, organizează, în perioada 1-4 noiembrie 2018, cea de-a patra ediție a Conferinței Naționale cu participare Internațională SSCR Târgu Mureș – ediția HUMAN 2.0, la care vor susține prezentări 20 de lectori. Președintele conferinței este conf. dr. Călin Molnar.

Ediția actuală va prezenta ce poate fi înlocuit, adăugat, augmentat și eficientizat terapeutic în spațiul medical actual. De la terapii țintite ancorate în biomedicină până la transplantul din diferite specialități, conferința dorește să abordeze teme care urmăresc efortul medical din spatele înțelegerii și depășirii limitărilor umane, creșterii supraviețuirii și îmbunătățirii calității vieții. Adresându-se în principal studenților la medicină și tinerilor medici, conferința se va desfășura pe parcursul a patru zile de prezentări teoretice ale medicilor din țară și din străinătate invitați.

Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 1 noiembrie 2018, ora 20.00, în Sala Festivă a UMFST. Prezentările încep vineri, 2 noiembrie 2018, la ora 14.30, și continuă sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, la Grand Hotel Târgu Mureș.

Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul: http://humantgm.com.

Afiș HUMAN 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram