A doua simulare a examenului de admitere la UMFST, mai 2022

A doua ediție a simulării examenului de admitere organizată de Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, va avea loc duminică, 15 mai 2022, cu începere de la ora 9:00.

Simularea se va desfășura după modelul primei ediții, în sistem hibrid (cu prezență fizică/ online) și se adresează viitorilor candidați la examenul de admitere la programele de studii de 6 și 5 ani din cadrul facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Examenul de admitere va fi organizat în cadrul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș în data de 24 iulie 2022.

Înscrierile au loc prin accesarea site-ului oficial https://simulareadmitere.lstgm.ro/ și crearea unui cont în cadrul acestuia, apoi achiziționarea unui pachet la alegere:

  • 80 lei- o singură simulare;
  • 150 lei- 2 simulări + mini-testele și simulările din anii precedenți.

Candidații care au optat și achiziționat anterior un pachet cu mai mult de o simulare, au garantată participarea la cea de-a doua ediție a simulării.

Recomandăm tuturor candidaților/ participanților să consulte permanent informațiile actualizate, transmise de către organizatori în pagina oficială de Facebook a simulării examenului de admitere 2022, https://www.facebook.com/simulareumfst,
https://www.facebook.com/groups/301591475305743/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram