O nouă ediție „Față în față cu angajatorii”

Ediția din acest an a evenimentului „Față în față cu angajatorii” va avea loc marți, 5 mai 2022, în campusul din str. Nicolae Iorga, nr. 1, în intervalul orar 10:00 – 16:00 și se adresează studenților și absolvenților UMFST.

La evenimentul cu tradiție, bazat pe un concept complex, s-au înscris până în momentul de față peste 25 de companii cu standuri expoziționale, angajatori de top din domeniile medical, farmaceutic, inginerie, economic și informatic. Cadrul de interacțiune directă între studenți și ofertele actuale ale pieței muncii reprezentative domeniilor de studii vor fi susținute de workshop-uri și evenimente de tip hackathon. Participanții vor putea obține informații cu privire la stagiile de practică, internship-uri pe timpul verii şi bineînțeles, despre oportunităţile de angajare.

Evenimentul este organizat de Societatea Antreprenorială Studențească (SAS) și Compartimentul de Relații cu Piața Muncii (CRPM) din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în parteneriat cu Asociația Studențească ESTIEM LG Târgu Mureș.

Informații suplimentare se pot obține accesând pagina web a evenimentului: https://u2b.umfst.ro/ffa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram