Junior Business Academy – formare antreprenorială pentru studenți și absolvenți

Activitățile derulate în cursul lunii martie, în cadrul Proiectului „Junior Business Academy – Accelerator al integrării pe piața muncii a noilor generații de studenți și absolvenți antreprenori inovatori”, selectat prin Programul Național Innotech Student și co-finanțat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, care asigură finanțarea nerambursabilă a proiectelor de afaceri ale studenților cu sume între 40.000 și 100.000 Euro, s-au concretizat în organizarea de activități și evenimente specifice, în acord cu obiectivul general al proiectului.  

Activitățile urmăresc creșterea gradului de inovare și de utilizare sustenabilă a resurselor tehnologice, umane și financiare din Regiunea Centru prin instruirea și integrarea studenţilor și absolvenţilor de învăţământ universitar pe piața forţei de muncă în sectoarele economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC și domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

Vineri, 11 martie 2022, a avut loc Conferința „Junior Business Academy – Start-up în cariera profesională ideală”, reprezentând un eveniment special dedicat comunității pro-antreprenoriale JBA: studenți interesați, cursanți JBA, formatori, absolvenți antreprenori, reprezentanți ai comunității de afaceri și instituțiilor publice. Un eveniment apreciat de participanți, prin plusul de valoare pe care l-a oferit celor prezenți.

O nouă activitate specifică, s-a desfășurat în data de 25 martie 2022, ocazie cu care, participanții la cursurile de formare antreprenorială din cadrul proiectului Junior Business Academy, ajunși la finalul demersului de formare, și-au prezentat propriile idei de afaceri.

Activitățile de formare antreprenorială continuă în luna aprilie cu noi serii de cursanți. Le dorim mult succes în parcursul antreprenorial celor care au finalizat cursurile!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram