Acord de colaborare între Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea Óbuda din Budapesta

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a primit, în 8 și 9 martie 2023, o vizită a delegației Universității Óbuda din Budapesta, Ungaria.

Agenda întâlnirii rectorului UMFST, Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei cu membrii delegației, condusă de Decanul Facultății de Arhitectură și Inginerie Civilă „Ybl Miklós”, Prof. univ. dr. arh. Anthony Gall, a avut în vedere încheierea unui acord de colaborare pentru programul de studii Arhitectură în limba engleză din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației a UMFST G.E. Palade Tg. Mureș.

Acordul vizează mobilitățile academice de studenți și cadre didactice, cercetare și alte oportunități viitoare de colaborare.

Membrii delegației Universității Óbuda, Prof. univ. dr. arh. Anthony Gall, Conf. univ. dr. Fáczányi Zsuzsanna – Prodecan Cercetare, Conf. univ. dr. Sugár Viktória – Directorul Institutului de Arhitectură, Kissné Fekete Judit – Coordonator Afaceri Externe s-au întâlnit, în cadrul vizitei extinse la UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, și cu Prof. univ. dr. Borda Angela – Director al Departamentului de Relații Internaționale și Șef lucrări dr. arh. Mara Popescu – Coordonator Program de Studii de Arhitectură în limba engleză.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram