Admitere 2018. Precizări pentru candidații la Medicină în limba engleză

Simulare admitere UMFUniversitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș anunță candidații care vor opta pentru cele 10 locuri scoase la concurs la programul de studiu Medicină în limba engleză că examenul de admitere va fi susținut în limba română.

Important de știut este că un candidat nu se poate înscrie simultan la două examene de admitere (limba engleză pentru studenții internaționali și limba engleză cu examen de admitere în limba română).

În cazul în care un candidat s-a înscris la programul de studiu Medicină în limba engleză în regim de student internațional și dorește să opteze pentru un loc la programul de studiu Medicină în limba engleză cu examen de admitere în limba română, va trebui să renunțe, în scris, la prima înscriere.

Candidații vor susține, în data de 6 septembrie 2018, la ora 11.00, la UMF Tîrgu Mureș, un test de verificare a cunoștințelor de limbă engleză, cu rezultatul admis/respins. Doar candidații declarați admisi vor putea participa la proba de admitere din data de 7 septembrie 2018. Detalii despre admiterea din septembrie aici. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram