AIESEC Mureş recrutează noi membri!

CE reprezintă AIESEC?

AIESEC este o organizație globală care facilitează tinerilor stagii de voluntariat și internship-uri internaţionale, în care aceștia pot cunoaște culturi noi şi pot obţine un schimb de experienţă care ajută la împlinirea Obiectivelor de Dezoltare Durabilă- SDGs. AIESEC este prezent în 127 de ţări, dintre care şi România, având locaţii în 16 oraşe, printre care și Târgu-Mureş.

Darth Vader 3

CUM pot să mă înscriu?

Aplică până în 19 martie, 2017 pe: http://aiesec.ro/student/devino-membru , și noi îți oferim posibilitatea pentru ca tu să îți atingi potențialul !

DE CE să mă înscriu?

Noi credem că soluția pentru un viitor mai bun este dezvoltarea spiritului de leadership în tineri, ceea ce poţi obţine dacă eşti membru AIESEC.

Noi îţi oferim posibilitatea de a te dezvolta atât personal, cât şi profesional, fiind mereu într-un mediu plin de provocări care-ţi prezintă şi noi perspective. Aici ai putea să-ţi creezi contacte şi prieteni la nivel global, dar şi să contribui la dezvoltarea societăţii.  De ce nu să aduci chiar un impact pozitiv asupra întregii lumi ?!

post1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram