Împreună facem diferența!

Haideți să o cunoaștem împreună pe Daniela! Am să vă povestesc pe scurt de ce are nevoie de ajutorul nostru și cum a reușit să deschidă inimile noastre.

17264426_1381236221949179_1797139747217460023_n

Daniela Golubeanu este studentă la Farmacie in cadrul UMF, mândră de ceea ce face, ambiţioasă şi plină de viaţă. Tânăra care suferă de acondroplazie, a fost recent diagnosticată cu cifoză joncțională cu compresie medulară severă, dar din păcate nu poate fi operată în România. Această afecțiune a imobilizat-o la pat şi poate duce la paralizie, însă drumul ei nu se termină aici. Șansa ei stă într-o operație care poate fi efectuată în Budapesta sau Milano și constă în reconstrucția coloanei vertebrale, dar ce o împiedică pe Daniela să plece sunt costurile care depășesc posibilitățile familiei. Suma ajunge la 20000 de Euro. Situaţia nefavorabilă a colegei noastre a ajuns la urechile tuturor şi a deschis inimile noastre, astfel încât, cu puţinul de la fiecare, sperăm să ajungem la suma finală necesară operaţiei.

Deja există două conturi bancare prin care doritorii pot să ajute cauzei. Acestea sunt:

RO97BTRLEURCRT0387421801 pentru Euro

RO50BTRLRONCRT0387421801 pentru Lei, deschis la Banca Transilvania,

Titular cont: Golubeanu Florica.

Liga Studenților din Târgu Mureș a mai găsit o oportunitate pentru creşterea numărului de donaţii, astfel încât, în colaborare cu Dublin Irish Pub, organizează Patricksiensis, o petrecere cu scop caritabil. Este o iniţiativă implementată cu succes. Donațiile se vor face de fapt, prin cumpărarea biletului de intrare. Suma adunată în cele din urmă, va fi dăruită Danielei!

Mobilizarea studenţilor este tot mai mare, astfel, în cazul în care nici una din variantele de mai sus nu vă este la îndemână, puteţi să donaţi prin intermediul şefilor de serie, iar aceştia ii vor înmâna familiei.

UMF Tirgu Mures

Vă îndemnăm să fiţi buni şi să luăm parte împreună la redarea zâmbetului Danielei pentru că felul în care dai contează mai mult decât ceea ce dai! Dăruiți din suflet pentru suflet!

Detalii despre event găsiți aici

Andreea Vîlcan, voluntar blog.umftgm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram