Al doilea Maraton al Vaccinării, la UMFST!

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează cel de-al doilea Maraton al Vaccinării, în perioada 4-6 iunie 2021.

La acțiunea de vaccinare anti-COVID-19 sunt așteptate pentru rapel cele 7.504 persoane vaccinate la primul maraton, însă sunt invitați să se imunizeze și cei nevaccinați cu prima doză.

Imunizarea se va face non-stop, de vineri, ora 8:00, până luni, ora 8:00, la sediul Facultății de Farmacie din cadrul UMFST (str. Gheorghe Marinescu, nr. 38), cu vaccinul produs de compania Pfizer BioNTech.

Maratonul Vaccinării este organizat de Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Mureș, Consiliul Județean Mureș, Primăria Municipiului Târgu Mureș, Direcția de Sănătate Publică Mureș, unitățile sanitare mureșene, asociațiile studențești din cadrul UMFST și primăriile din județul Mureș, cu sprijinul Comitetului Național pentru coordonarea activităților de vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

La primul maraton au fost prezenți coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiță, și reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, profesorul Alexandru Rafila, care a declarat că acțiunea din 14-16 mai a fost un record național prin prisma raportului dintre persoanele vaccinate și populația județului Mureș și a municipiului Târgu Mureș.

Vă așteptăm la vaccinare!

Nimeni nu va fi bine, până când nu vom fi cu toții bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram