Alimentele și bolile. De la farfurie, la nutriția de precizie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță organizarea, în perioada 24 – 25 noiembrie 2023, a ediției cu numărul trei a conferinței naționale de management și intervenții nutriționale intitulată „Contaminarea alimentelor în contextul schimbărilor climatice”, coordonată de prof. univ. dr. Monica Tarcea, șeful Disciplinei Nutriție comunitară și igiena alimentelor din cadrul Facultății de Medicină, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.

Tema ediției din acest an este „Alimentele și bolile. De la farfurie, la nutriția de precizie”, iar prezentările vor fi susținute de lectori din domenii multidisciplinare: medici, farmaciști și dieteticieni. Conferința va fi creditată cu puncte EMC (medici) și EFC (farmaciști).

Informații suplimentare și înscrieri: https://houston.ro/inscriere-nutritie/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram