Eveniment în domeniul ingineriei

Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș anunță desfășurarea, în perioada 3-4 octombrie 2023, ora 17.00, în laboratorul L12/L11 (clădirea L, str. Nicolae Iorga, nr. 1), a seminarului „Model predictive control – MPC role and perspectives in industrial and bio-engineering control” (MPCRoBIOING)”, organizat în cadrul proiectului FDI 2023 – Internaționalizare.

Seminarul va fi susținut de dr. ing. Ahmad Hably, de la GIPSA-Lab – Control Systems Department, Universitatea Grenoble Alpes, Franța. Evenimentul se adresează studenților, masteranzilor, doctoranzilor, cadrelor didactice și cercetătorilor cu experiență sau aflați la început de carieră.

Tematica seminarului vizează problematica controlului avansat în aplicații industriale și bio-inginerie. Prelegerea se va axa pe prezentarea principiilor și a modului de implementare a controlului predictiv bazat pe model și a unor rezultate recente specifice aplicațiilor industriale și bio-inginerie.

Seminarul va fi interactiv, cu un caracter aplicativ, pe parcursul acestuia participanții putând testa diferitele modele prezentate în mediul Matlab/Simulink. Având în vedere numărul limitat de locuri, cei interesați sunt invitați să se înregistreze aici: https://forms.office.com/e/q7dCWvsFmm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram