Anunț pentru studenții cazați în căminele studențești

Studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș sunt informați că procesul de decazare din căminele studențești se va desfășura în perioada 25 – 31 mai 2020, între orele 8.00 – 15.00.

În aceeași perioadă, studenții a căror prezență este necesară pentru desfășurarea activităților didactice pot depune o cerere la administrația căminului studențesc nr. 4, care va rămâne deschis pe timpul verii.

Vă rugăm să respectați următoarele măsuri de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 în concordanță cu prevederile Ordinului Ministrului Educației și Cercetării nr. 4259/15.05.2020, respectiv:

  1. Accesul în cămin este conform programării.
  2. La intrarea în cămin, fiecărui student i se va măsura temperatura (dacă temperatura este mai mare de 37,3 grade acesta nu va avea acces în cămin).
  3. Studentul trebuie să poarte obligatoriu mască și mănuși.

După recuperarea obiectelor personale din cameră, studentul se prezintă, în programul alocat, la administrația căminului studențesc pentru întocmirea documentelor de decazare și predarea cheii și a cardului de acces.

Pentru desfășurarea procesului de decazare și recuperare a obiectelor personale de cazare, urmăriți programarea alocată fiecărui student (dată și interval orar) de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram