Aproximativ 300 de studenți europeni la inginerie industrială și management, la întâlnirea ESTIEM

Foto intalnire ESTIEM (2)În perioada 15-19 octombrie 2019, a avut loc council meeting-ul rețelei internaționale a organizației studenților de inginerie industrială și management din Europa – ESTIEM, care s-a desfășurat în Famagusta, Cipru.

Evenimentul a debutat cu primirea participanților, în număr de aproximativ 300. Este vorba despre studenți care studiază ingineria economică la universități de renume din Europa. De-a lungul săptămânii, s-au organizat zilnic ședințe și workshop-uri referitoare la organizarea evenimentelor viitoare, noii traineri care care vor coordona evenimentele, partea financiară a organizației. Următoarele council meeting-uri vor avea loc în Sevilia, Spania, și la Bruxelles, Belgia.

Alte workshop-uri s-au referit la îmbunătățirea și dezvoltarea unor evenimente, precum și la inițierea altora (exemplu: îmbunătățirea informatiilor prezente pe viitorul portal al asociației sau cum să transferăm și să păstrăm mai bine și mai eficient informațiile din cadrul fiecărui grup local).

Pentru a face conexiunea între distractie și muncă, în fiecare seară participanții au avut posibilitatea de a socializa.

Din partea Universității noastre au participat studenții Udvari Zsolt și Muntean Marius Olimpiu.

Autor: Adrian Dălălău, președintele bordului ESTIEM LG Mureș

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram