O nouă întâlnire în cadrul proiectului internațional ELSE: Eco/logical learning and simulation environments in higher education

Intalnire ELSEProiectul internațional ELSE: Eco/logical learning and simulation environments in higher education, derulat în cadrul programului Erasmus+ și care vizează parteneriatele strategice pentru învățământul superior, a avut cea de-a patra întâlnire în perioada 28-31 octombrie 2019, în Cadiz, Spania.

Proiectul, în care sunt implicate în calitate de parteneri universități din Italia, Marea Britanie, Spania, Macedonia, Cipru, Polonia, Portugalia și România, se derulează în perioada 2018-2021. Obiectivul principal al proiectului constă în inovația în educație și schimbul de bune practici. La întâlnire au participat specialiști din cadrul acestor universități, inclusiv din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Intalnire ELSE 2Următoarea întâlnire pe proiect va avea loc la Universitatea Politehnică din Milano, Italia, în februarie 2020.

Intensive Study Programme – ELSE Project. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram