Atelier de lucru pe tema pregătirii unui interviu de angajare în limba engleză, la Facultatea de Științe și Litere

Foto principalaStudenții Facultății de Științe și Litere din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș au participat vineri, 24 mai 2019, la un atelier de lucru pe tema pregătirii unui interviu de angajare în limba engleză, care a fost susținut de reprezentanții companiei Stefanini.

Studenții de la programele de studii Limba și literatura română, Limba și literatură engleză și Limbi moderne aplicate au fost antrenați în diverse activități practice (exemplu: joc de rol).

„Facultatea de Științe și Litere încearcă să aducă aproape de studenții noștri experți din domeniul Resurselor Umane, punându-le la dispoziție perspective cât mai pragmatice de inserție pe piața muncii. În această linie se înscrie și atelierul de lucru organizat împreună cu partenerul nostru, compania Stefanini. Cum întregul atelier s-a desfășurat în limba engleză, a fost o bucurie să descoperi nu doar maturitatea (dezarmantă) prin care acești tineri își urmăresc deja planurile de carieră, ci și dezinvoltura prin care se exprimă și calitatea limbii engleze pe care o vorbesc”, a transmis lector univ. dr. Dumitru-Mircea Buda, prodecanul Facultății de Științe și Litere.

1 Foto studenti Stefanini

2 Foto studenti Stefanini

3 Foto studenti Stefanini

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram