UMFST Târgu Mureș, reprezentată la Campionatul Național Universitar de Karate. Rezultate remarcabile ale sportivilor

image3Primăvara acestui an a adunat laolaltă cei mai buni karateka din țară. În data de 17 martie 2019, la C.O.S.R. Izvorani, s-a desfășurat Campionatul Național Universitar de Karate, unde Universitatea noastră a fost reprezentată de către sportivii Nicolae Stanciu, Dimitrii Guștiuc, Mădălina Constantin și Sanja Butarevic. Rezultatele au fost îmbucurătoare, fiecare dintre sportivi adjudecându-și câte o medalie.

Primele două poziții ale podiumului au fost adjudecate de către Nicolae Stanciu (aur) și Dimitrii Guștiuc (argint), la proba de Kumite Masculin Seniori +84 kg. Sportiva Mădălina Constantin a obținut medalia de bronz la proba de Kumite Feminin Seniori -55 kg, iar Sanja Butarevic a cucerit locul 3 la proba de Kumite Feminin Seniori -61 kg.

image8Activitatea sportivă este coordonată de către șef lucrări dr. Ramona Natalia Ungur, iar sportivii se antrenează în cadrul Secției de Karate a Clubului Sportiv Juvenes, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Stanciu.

„Acesta a fost un concurs important pentru studenții UMFST, deoarece ne-am putut contoriza nivelul de pregătire și cuantifica munca depusă. De asemenea, evenimentul reprezintă și un criteriu de selecție pentru alcătuirea lotului național în vederea participării în cadrul Campionatului European Universitar de Karate”, a declarat antrenorul Nicolae Stanciu, in prezent medic rezident ortoped.

Îi felicităm pe sportivii noștri și le dorim, în continuare, cât mai multe medalii în palmares.

Autor: Cezara-Ilinca Vișan

image1

image5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram