Balul Bobocilor UMF, la Teatrul Național

balul bobocilorLiga Studenților din Tîrgu Mureș organizează mâine, 10 noiembrie, la ora 17.00, la Teatrul Național din Tîrgu Mureș, o nouă ediție a Balului Bobocilor. Anul acesta, organizatorii au ales ca tema „UMFather”. Studenții UMF Tîrgu Mureș vor avea parte de o seară specială, cu probe atent pregătite. Opt perechi vor concura pentru titlurile de Miss și Mister Boboc.

„Povestea noului „UMFather” începe în această seară. Cu eleganță, cu stil, cu suspans și, nu în ultimul rând, cu umor. Ce comploturi se urzesc, ce alianțe se nasc pentru a obține mult râvnitul titlu? Dar cel mai important, cine va fi cea care va sta alături și care va conduce de fapt din umbră alături de „UMFather?”. Ca în fiecare an, mizăm pe unicitate, talent și energie, combinând astfel elementele unui spectacol deosebit. Bobocii noștri sunt intens pregătiți în perioada premergătoare balului de către organizatori”, au precizat organizatorii evenimentului.

Evenimentul este unul cu tradiție în peisajul studențesc, care se bucură anual de participarea a sute de studenți din toți anii de studiu. Nu vor lipsi, evident, distracția și voia bună. Astfel, după bal, la ora 22.00, studenții își dau întâlnire în clubul „The Bunker”, având ca invitați speciali pe K-lu, DODO și Ma:tei.

„În rândul partenerilor noștri, pe lângă Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, putem menționa Casa de Cultură a Studenților Tîrgu Mureș, Organizația Studențească de Medicină Dentară, Asociația Studenților Farmaciști, Organizația Studențească de Medicină de Urgență, dar și Societatea Studențească de Chirurgie din România – filiala Tîrgu Mureș. De menționat este că acest eveniment nu se poate desfășura fără ajutorul persoanelor cu adevărat implicate și care dau viață evenimentului, adică un scenarist și un coregraf”, au mai arătat organizatorii Balului Bobocilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram