Caravana UMF, la zeci de licee din țară

Caravana UMF 2017 2Caravana Universității de Medicină și Farmacie (UMF) a pornit din nou la drum și va ajunge, în perioada octombrie – noiembrie 2017, la zeci de licee din întreaga țară. Peste 50 de studenți sunt implicați în acest program. Organizați în echipe, voluntarii se deplasează la licee pentru a le prezenta elevilor oferta educațională a UMF Tîrgu Mureș și oportunitățile de viitor.

Potrivit președintelui Ligii Studenților din Tîrgu Mureș, Iuliu Cocuz, voluntarii vor ajunge cu caravana în județele Brașov, Bistrița-Năsăud, Prahova, Maramureș, Bacău, Botoșani, Harghita, Covasna etc.

„Elevii liceelor din Baia Mare s-au declarat extrem de încântați de program, au pus o mulțime de întrebări referitoare la examenul de admitere, școala de vară, simularea examenului de admitere, oferta educațională, infrastructura didactică și de cercetare. Ne-am bucurat foarte tare să vedem un interes crescut din partea lor”, a afirmat Iuliu Cocuz.

La rândul lor, cadrele didactice au apreciat inițiativa și au mărturisit că informațiile furnizate de către studenți sunt extrem de utile elevilor care își doresc să devină studenți ai Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș.

Caravana UMF este un program extrem de apreciat la nivel național, dovadă fiind numărul mare de elevi care se înscriu în fiecare an la cursurile de simulare a examenului de admitere sau la Universitatea de Vară pentru Elevi.Caravana UMF 2017 3Caravana UMF 2017 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram