Cea de-a treia simulare a examenului de admitere la UMFST, iulie 2022

Ultima ediție a simulării, în pragul examenului de admitere la UMFST va avea loc duminică, 17 iulie 2022, cu începere de la ora 9:00.

Organizată de Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, această ediție se va desfășura după modelul edițiilor anterioare, în sistem hibrid (cu prezență fizică/ online) și se adresează viitorilor candidați la examenul de admitere la programele de studii de 6 și 5 ani din cadrul facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Cei aproximativ 800 de candidați înscriși la simulare vor avea posibilitatea de a-și testa nivelul de pregătire, gradul de însușire a cunoștințelor teoretice în vederea susținerii examenului de admitere la disciplinele biologie sau chimie, limba română/ limba maghiară.

Examenul de admitere va fi organizat în cadrul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș în data de 24 iulie 2022.

Recomandăm tuturor participanților la simulare să consulte informațiile actualizate, transmise de către organizatori în pagina oficială de Facebook a simulării examenului de admitere 2022:
https://www.facebook.com/simulareumfst
https://www.facebook.com/groups/301591475305743/

Le dorim mult succes candidaților la examenul de admitere la UMFST!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram