Cercetătorii UMFST, invitați să publice lucrări științifice în revista Acta Biologica Marisiensis

ABM_CoverActa Biologica Marisiensis invită cercetătorii Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș să publice lucrări științifice în numărul doi al revistei. Lucrările se vor trimite la adresa de e-mail: abmjournal@umfst.ro până la data de 30 noiembrie 2019.

Revista Acta Biologica, care a fost indexată de către Sciendo De Gruyter în baze de date internaționale, se focusează asupra cercetării științifice de înaltă calitate și abordează teme din diferite ramuri ale științelor vieții: botanică, biochimie, farmacognozie, fitochimie, biologie celulară și moleculară, genetică, ecologie, microbiologie, biotehnologie.

Revista se adresează întregii comunități academice de specialiști și cercetători care activează în diferite domenii ale științelor vieții, cu scopul de a oferi cele mai recente evoluții în domeniul lor de activitate.

În prezent, revista apare de două ori pe an. Detalii se regăsesc accesând: https://abmj.ro/ sau https://content.sciendo.com/view/journals/abmj/abmj-overview.xml.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram