Chestionarul pentru triaj epidemiologic, disponibil și în carnetul online de student

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș informează studenții că pentru participarea la activitățile didactice on-site este obligatorie completarea chestionarului pentru triaj epidemiologic, care se regăsește acum și în carnetul online de student.

Începând de luni, 28 septembrie 2020, activitățile didactice se desfășoară în sistem hibrid. Pentru participarea la lucrările practice și stagiile on-site este obligatorie completarea chestionarului pentru triaj epidemiologic.

Completarea chestionarului se face anterior începerii activităților didactice on-site, o dată pe zi, indiferent de numărul activităților didactice la care participă studentul.

Studenții vor răspunde la întrebările din chestionar și vor menționa facultatea la care studiază, anul de studii, grupa, activitatea didactică la care vor participa la data completării, numele și prenumele. Documentul se va salva cu numele și prenumele studentului, urmând a se trimite la adresa de e-mail: chestionarepidemiologic@umfst.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram