Chirurgia ghidată: între analog și digital

Chirurgia ghidataFacultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează miercuri, 12 decembrie 2018, începând cu ora 11.00, în Aula Facultății de Medicină Dentară, evenimentul intitulat „Guided surgery: Analog vs Digital”.

„Avansul tehnologic și dezvoltarea sistemelor de analiză anatomică și print 3D au facilitat creșterea preciziei și a predictibilității în implantologia orală și chirurgia maxilo-facială. Cu ocazia Zilelor UMFST, dorim să prezentăm cele mai noi soluții în domeniu cu focus sporit asupra ghidurilor chirurgicale, aspectele esențiale legate de work-flow-ul digital necesar pentru analiza, proiectarea și fabricarea ghidurilor chirurgicale, avantajele pe care această soluție le prezintă, dar totodată limitările și pericolele la care suntem expuși când o folosim”, au precizat organizatorii evenimentului.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Zilelor UMFST Târgu Mureș. Coordonator: șef lucr. dr. Carmen Biriș. Partener: DDS-Dental Digital Solutions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram