#CompanyHour: Educație financiară pentru studenți „Primii pași pe bursă ai investitorului inteligent”

362108Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș va găzdui marți, 21 mai 2019, începând cu orele 11.00, în sala C23, o întâlnire cu reprezentanții Bursei de Valori București și ai firmei de investiții Goldring SA din Târgu Mureș.

Cu prilejul acestui eveniment, va fi lansată competiția de randamente bursiere „Primii pași pe bursă ai investitorului inteligent”, care se dorește a fi o lecție practică de educație financiară pentru cei mai tineri dintre investitori.

„În cadrul acestui eveniment, vor fi abordate aspecte practice privind evaluarea companiilor și fundamentarea strategiilor de tranzacționare pe bursă. De asemenea, va fi lansată competiția de randamente bursiere „Primii pași pe bursă ai investitorului inteligent”, în cadrul căreia vor participa șase echipe formate din studenți ai Facultății noastre și elevi ai Colegiului Economic Transilvania din Târgu Mureș. Studenții sunt invitați și așteptați cu drag să ia parte la startul acestei competiții, care se dorește a fi o lecție practică de educație financiară pentru cei mai tineri dintre investitori”, a transmis lector univ. dr. Ovidiu Spătăcean, prodecanul științific al Facultății de Economie și Drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram