Un nou număr al revistei studenților de la Facultatea de Inginerie

Foto studenti revista ESTIEMReprezentanții organizației ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) anunță apariția unui nou număr al revistei „Vocea ESTIEM”, o publicație realizată de studenți și cadre didactice.

Numărul șapte al revistei a fost lansat cu ocazia evenimentului „Față în față cu angajatorii”. „În acest număr se regăsesc articole despre participarea la Council Meeting-ul ESTIEM Europa de la Tampere, diferite activități organizate de studenți, noutăți referitoare la noua specializare Inginerie Medicală, workshop-uri desfășurate în acest semestru, impresii de la evenimentul „Inginer pentru o zi”, dar și elemente amuzante specifice celor care studiază Ingineria. Editorialul este scris de șef lucrări dr. ing. Mihaela Bucur și conține un îndemn subiectiv de a participa mai activ la viața studențească și la oportunitățile de dezvoltare existente”, au transmis reprezentanții organizației ESTIEM.

Revista este coordonată de Clara-Teodora Curcă, studentă în anul II la Inginerie Economică Industrială, iar echipa redacțională este formată din studenții:  Mădălina Palcu, Raul Moldovan, Roxana Dobrău, Andrei Buta, Radu Batori, Claudia Butilcă, Andreea Căbuț, Ștefan Viorel Naghy, Cătălin Ionuț Căndea, Ioana Noje, Larisa Bârsan, Sergiu Moldovan, Marius Muntean și Norbert Besenyei.

Revista se poate răsfoi aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram