Comunicat privind modul de desfășurare a examenelor – sesiunea 2-15 noiembrie 2020

Ca urmare a situației epidemiologice actuale, examenele sumative din sesiunea programată în perioada 2 – 15 noiembrie 2020 se vor desfășura exclusiv on line, utilizând platforma Blackboard.

Întrebările de examen vor fi separate pentru fiecare disciplină care compune examenul sumativ, iar în interiorul examenului de disciplină, succesiunea întrebărilor va fi randomizată pentru fiecare student, utilizând facilitățile platformei Blackboard. Pentru a răspunde la setul de întrebări corespunzător fiecărei discipline, studenţii vor accesa separat fiecare disciplină si vor avea un timp de răspuns specific, prestabilit în funcție de numărul întrebărilor aferente, conform planificării făcute de decanate. Întrebările examenului sumativ care cuprind toate disciplinele din sesiune vor fi parcurse în cadrul aceleiași sesiuni de examen și în intervalul orar stabilit pentru anul de studii respectiv. Modul de corectare a răspunsurilor se va face în funcție de decizia fiecărei facultăți.

Recomandăm ca programările de examen să fie făcute în toată această perioadă, pentru a evita supraîncărcarea platformei prin utilizarea simultană a unui număr prea mare de utilizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram