Curs postuniversitar în domeniul protecției datelor cu caracter personal, la UMFST

Departamentul de Formare Profesională Continuă din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș informează cu privire cursul postuniversitar „Formare și pregătire a responsabilului cu protecția datelor”, acreditat de Ministerul Educației și Cercetării.

Cursul se adresează absolvenților de învățământ superior cu diploma de licență, dornici să dobândească cunoștințe în ceea ce privește conformitatea cu Regulamentul European nr. 2016/679 și exercitarea unei profesii de viitor și anume cea de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal.

Necesitatea desemnării unui astfel de responsabil cu protecția datelor cu caracter personal rezidă din obligația tuturor instituțiilor publice din Uniunea Europeană, implicit din România, precum și a celor private, fie ele chiar și non-profit, care prelucrează date cu caracter personal.

Cursul se va desfășura online și este coordonat de către conf. dr. Nicolae Ploeșteanu.

Mai multe informații despre acest curs postuniversitar se pot obține accesând: https://www.umfst.ro/fileadmin/dfpc/cursuri/2020_2021/GDPR_descriere_curs_afis.pdf.

Detalii suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0265-262275/102 sau 0265-211838, precum și la adresa de e-mail: ioana.catana@umfst.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram