Concertul de colinde al studenților

 

10683421_366399916866172_5004061421169991867_o            În data de 10 Decembrie 2014 a avut loc concertul de colinde din cadrul zilelor Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mures organizat de Liga studenților. Locația evenimentului a fost sala de spectacole a Centrului cultural Mihai Eminescu.

Începând cu ora 18:30 a fost demarat programul: “Fii și tu Moș Crăciun”, proiect care implică vânzarea felicitărilor de Crăciun manufacturate de membrii Ligii studenților în scopul adunării de fonduri pentru trimiterea unor pachețele pline de dragoste sufletelor din casele de copii.

În ciuda vremii neprielnice, spiritul Crăciunului a fost adus în sufletele participanților prin colinde minunat interpretate de Corul Ligii Studenților , Grupul vocal al Asociației Studenților Farmaciști Tîrgu Mureș, Grupul Vocal AMICUS, Interpret vocal Ina Ioana Todoran și Andreea Vîlcan, și nu în ultimul rând Grupul de muzica bizantină ANASTASIOS.

Emoțiile au fost în sufletul tututor, în special în cel al interpreților, însuși dirijorul grupului Anastasios declarând : “Emoțiile sunt întradevăr prezente înainte de a urca pe scena, dar sunt emoții constructive. Sperăm ca totul să decurgă conform planificării și să reușim sa încălzim sufletul publicului”.

Evenimentul s-a încheiat cu discursul dr. prof. univ. Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină și Farmacie urmată de invitația adresată publicului larg, de a participa la evenimentele ce urmează săptămâna aceasta cu ocazia Zilelor Universității.

Vlad Vumvulea, voluntar blog.umftgm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram